Mi az Ingatlanbazár

Az Ingatlanbazár egy különleges ingatlanhirdetési rendszer amelyet hamarosan elindítunk ezen az oldalon.

Mitől lesz különleges az Ingatlanbazár

Az Ingatlanbazár különlegességét az adja, hogy valódi, élő, tényleges eladók és vevők fognak hirdetni és egymásra találni rajta, ingatlanközvetítő nélkül. Tehát az Ingatlanbazár hirdetési szolgáltatás azok számára készül, akik nem kívánják az ingatlanközvetítő szolgáltatásait igénybe venni.

Miben nyújt többet

Tapasztalta már amikor elakarja adni lakását, felad valahol egy hirdetést és az érdeklődők nagy többsége ingatlanközvetítő volt?

Érezte már úgy, hogy a nagy ingatlanhirdetési oldalakon szinte csak ingatlanközvetítők hirdetnek?

Elhatároztuk, hogy változtatunk ezen. Valódi segítséget fogunk Önnek nyújtani, függetlenül attól hogy eladó lakása van vagy lakást szeretne vásárolni. Azért hoztuk létre ezt az ingatlanhirdetési oldalt, hogy itt gyorsan egymásra találjon az ingatlanpiacon a kereslet kínálat, ingatlanközvetítő közbenjárása nélkül. Ez az oldal nem rólunk szól, hanem csak Önöknek, azért hogy sikeres ingatlan adásvétel ügyletet tudjanak bonyolítani. Ezért a maganingatlanpiac.hu oldalon az ingatlan eladás témájához kapcsolódó hasznos tudnivalókat, információkat, ingatlanpiaci híreket teszünk közzé.

Azzal tisztában kell lennie, hogy az ingatlanügylet komoly piaci ismereteket, értékesítési és jogi ismereteket igényel, olyan tudnivalókat amiket nem oktatnak még az ingatlanközvetítőknek sem. Olyan titkokról van szó amit csak hosszú évek tapasztalatai alapján ismerhetne Ön meg.

Milyen tudnivalókat kell ismernie, hogy sikeres ingatlanüzletet bonyolítson?

Szeretné tudni mi kell ahhoz, hogy gyorsan eladja ingatlanát? Szeretne valós, ténylegesen eladó ingatlanok között válogatni?

Csak egy lépés választja el tőle. Itt kérje az információkat!

Kérem az értesítőt

Konkrét kérdése van? Szóljon hozzá az oldal alján.